• Welcome to DestroyRepeat - The #1 place to talk about Video Games. Why not take a minute to register for your own free account now? Registration is completely free and will enable the use of all site features including the ability to join in or create your own discussions.

PC [NL] Opzoek naar battlefield 1 spelers!

Welcome to Destroy Repeat

We are the gaming and tech community for you

Register Log in
Status
Not open for further replies.
Thread starter #1
Wij zijn join the force, een NL gaming community. Op dit moment zijn wij opzoek naar actieve NL Battlefield 1 spelers. Ondanks dat we voor plezier spelen, is de win mentaliteit zeker aanwezig. We gaan voor de objective en doen dit in teams. Wij hosten verschillende teams op onze Teamspeak waarbij elk team meerdere channels krijgt. Hierdoor kunnen verschillende groepen in teams apart met elkaar praten. Als jij denkt dat je hier geschikt voor bent en opzoek bent naar actuele teamplay dan is JTF the place to be!


Of je nou aan het zoeken bent voor een Battlefield 1 team of niet, JTF kan je misschien helpen met wat je naar opzoek bent. Onze community bestaat uit vooral Nederlandse sprekende leden, maar we accepteren ook internationale leden. Ondanks dit willen we wel graag met elkaar kunnen
communiceren, dus degelijk Engels kunnen spreken is wel vereist Als je al overtuigd bent en je wilt JTF joinen, ga dan naar het einde van de post voor onze contactgegevens.


Wij als Jointheforce zijn veel groter dan alleen Battlefield 1. We spelen o.a.

- Battlefield 1

- CS: GO

- Call of Duty

- Left 4 Dead

- H1Z1

- Rocket League

- League of Legends

- Heroes of the Storm

En nog veel meer.


Binnen Jointheforce zijn er 2 groepen, een casual gedeelte en een E-sport gedeelte. Als je hier in geïnteresseerd bent dan is er nu de kans om jou, en je team, in onze community te mengen.

Jointheforce is een gaming community die bekent staat voor het hosten van online en offline evenementen. We zijn een professionele en actieve community die veel waarde hecht aan stabiliteit en een positieve atmosfeer. Dit is natuurlijk gelinkt aan gaming.


Elk jaar organiseren wij onze eigen LAN-party die Joinedforces genoemd is. Informatie over deze LAN kun je hier vinden: https://www.joinedforces.eu/

Behalve dan het organiseren van de Joinedforces-LAN, gaan we ook naar andere LANS in de Benelux zoals als: The Reality en The Party. Voel je vrij om je hierbij aan te sluiten.

Onze community heeft een aantal regels die hier gevonden kunnen worden:
http://www.jointheforce.net/index.php/en/about-us/rules

Als je meer wilt lezen over onze community dan kun je de volgende website bezoeken:
http://www.jointheforce.net/index.php/en/about-us

We hopen te zien dat je iets aan onze community kan toevoegen. Voel je vrij om onze recruiters via steam, email of gewoon op onze Teamspeak server te benaderen!


Teamspeak: ts.jointheforce.net

Website: http://www.jointheforce.netAndre - General Recruitment
andre@jointheforce.net
SteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198015535235/
OriginID: Je_vadertje


Sander - General Recruitment

sander@jointheforce.net

SteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198038314729/

OriginID: MrLesanderPim - Battlefield 1 Leider
SteamID: pimovietc http://steamcommunity.com/id/pimovietc/
OriginID: Pimovietc
 
Status
Not open for further replies.

Like DestroyRepeat!

Advertisements

Top